ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών και «φόντο» τα ναρκωτικά! Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών και «φόντο» τα ναρκωτικά! Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Χριστούγεννα στα κρατητήρια θα περάσουν δυο νεαροί που μετά από καταδίωξη το βράδυ της Παρασκευής 23/12 συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Πρόκειται για 22χρονο και 19χρονο στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν 5.4 κιλά κάνναβης

Μέλη της ΥΚΑΝ, κατά τη διάρκεια παρακολούθησης, ανέκοψαν για έλεγχο το βράδυ της Παρασκευής 23/12, δύο πρόσωπα που κινούνταν ύποπτα με μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, σε περιοχή της Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 22χρονο και 19χρονο, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή, ενώ ανακόπηκαν αφού πρώτα ρίφθηκαν δύο προειδοποιητικοί πυροβολισμοί. 

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή τους ποσότητα 5 κιλών και 400 γραμμαρίων κάνναβης και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, τα δύο πρόσωπα οδηγούσαν χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ οι δύο μοτοσικλέτες ήταν δηλωμένες ως ακινητοποιημένες. 

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 22χρονου, εντοπίστηκαν πέντε γραμμάρια κάνναβης. 

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθηκαν στην συνέχεια με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εισαγωγής, κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Η υπόθεση διερευνάται από την ΥΚΑΝ και τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top