ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε τον άντρα της μετά από καυγά! Οι φωνές τους σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι τα ξημερώματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε τον άντρα της μετά από καυγά! Οι φωνές τους σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι τα ξημερώματα

Στη Λάρνακα γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε το σύζυγο της ύστερα από καυγά που είχαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 24/12 στο διαμέρισμα τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 04:00  λήφθηκε πληροφορία ότι σε διαμέρισμα στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα, ένα ζευγάρι διαπληκτιζόταν.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου αντίκρισαν τον άνδρα ηλικίας 30 χρόνων να φέρει τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.
 
Ο άνδρας διακομίσθηκε στο τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε ανοικτό τραύμα στο λαιμό και του έγινε συρραφή και κρατείται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο εν αναμονή περαιτέρω εξετάσεων.  
 
Η 33χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίνεται.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE