ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γ. Χατζηγιάννης έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στην Λαπάτσα, αλλά εκπλήρωσε την υπόσχεσή του στον Άγγελο

Ο Γ. Χατζηγιάννης έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στην Λαπάτσα, αλλά εκπλήρωσε την υπόσχεσή του στον Άγγελο

Έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του την περασμένη Τρίτη (20/12) στην οδό Κώστα Μισιαούλη στην περιοχή Λαπάτσας, αλλά έστω και νεκρός εκπλήρωσε μια δέσμευση που είχε δώσει…

Ο λόγος για τον Γιάννο Χατζηγιάννη, τέως κάτοικο Δευτεράς, που πέθανε όταν αυτοκίνητο τον κτύπησε βίαια εν ώρα εργασίας.

Ο Γιάννος είχε μεγάλη καρδιά σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν. Μάλιστα, ως  πιστός Ομονοιάτης, είχε έρθει πρόσφατα σε άμεση επαφή με τον Άγγελο Αγαθαγγέλου, ο οποίος ως γνωστόν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τον είχε ενημερώσει ότι θα συνείσφερε οικονομικά, ενισχύοντας κι αυτός την προσπάθεια που έκανε για συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνταν ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία στο εξωτερικό.

Ο θάνατος δυστυχώς πρόλαβε τον Γιάννο και βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, φίλους και γνωστούς.

Ωστόσο, η δέσμευσή του υλοποιήθηκε. Οι εισφορές που έγιναν στην κηδεία του ήταν στο πλαίσιο της εκστρατείας για συγκέντρωση χρημάτων ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του ο Άγγελος Αγαθαγγέλου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκεντρώθηκε ένα αξιοσέβαστο ποσό που ξεπερνά τις 15.000 ευρώ. 

Ο Άγγελος, σύζυγος και πατέρας, είναι γέννημα-θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, ενώ είχε την τιμή να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας, σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τη Νεφτοχιμίκ, στη Βουλγαρία. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top