ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Το ΑΚΕΛ πανηγυρίζει γιατί εξέλεξε την Μαρικκού που τα Λεύκαρα και τον Κωστή που τα Κάζια - VIDEO

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Το ΑΚΕΛ πανηγυρίζει γιατί εξέλεξε την Μαρικκού που τα Λεύκαρα και τον Κωστή που τα Κάζια - VIDEO

Μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της περασμένης Κυριακής (18/12) ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, βγήκε στο γυαλί και υποστήριξε ότι το κόμμα ανέκαμψε και ότι έλαβαν τα μηνύματα και ότι οι τοπικές κοινωνίες στήριξαν ΑΚΕΛ και κάτι τέτοια.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Όμως επειδή «από πελλόν τζιαί από μιτσήν μαθαίνεις την αλήθεια», την καλύτερη απάντηση την έδωσαν οι «πελλοί» της σατιρικής εκπομπής «φακκάτε τους» και πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης ο Σοφοκλέους ως «Στέφανος», ο οποίος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Άντρου είπε στη ουσία ότι: «το ΑΚΕΛ πανηγυρίζει γιατί εξέλεξε την Μαρικκού που τα Λεύκαρα και τον Κωστή που τα Κάζια».

Και μπορεί να έχει δόση υπερβολής στο πλαίσιο του χιούμορ το εν λόγω σχόλιο όμως δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. 

Διότι για να είμαστε ειλικρινείς, πλην του Βύρα στη Λάρνακα ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί γιατί διασπάστηκαν όλοι οι υπόλοιποι, το ΑΚΕΛ «καυχιέται» γιατί έβγαλε κομματικούς δημάρχους στο Τσέρι, το Γέρι και την Λακατάμια;

Καλά, στη Λεμεσό με τον Χρίστου τι έγινε; Στη Πάφο και την Αμμόχωστο όπου το ΑΚΕΛ συνασπίστηκε με όλους τους υπόλοιπους εναντίον του Φαίδωνος και του Γαλανού και έχασαν; Για την βαριά ήττα στη Λευκωσία, δεν το συζητούμε. 

Αλλά το ΑΚΕΛ ανέκαμψε και ο Άντρος έσωσε το πολιτικό του «τομάρι», επειδή έβγαλε δήμαρχο στη Γερμασόγεια, την Δερύνεια και την Δρομολαξιά;

Ας σοβαρευτούμε…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top