LIFESTYLE

Διαζύγιο «βόμβα» στη Showbiz; Φουντώνουν οι φήμες μετά το δημοσίευμα

Διαζύγιο «βόμβα» στη Showbiz; Φουντώνουν οι φήμες μετά το δημοσίευμα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» η Kim Kardashian και ο Kanye West παίρνουν διαζύγιο.

«Οι φίλοι τους λένε ότι ο γάμος της Kim και του Kanye έχει τελειώσει», γράφει το επίμαχο δημοσίευμα.

Τα «αποδεικτικά στοιχεία» που επικαλείται η Sun είναι το γεγονός ότι η Kim εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της στο ρεβεγιόν Χριστουγέννων, ενώ ο Kanye έλειπε από το χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειας Kardashian.

Την ίδια ώρα ο ράπερ βγήκε με τους φίλους του και πήγε σινεμά, λένε οι πληροφορίες της εφημερίδας. 
 

Η ριάλιτι σταρ πάντως διαψεύδει ότι ο γάμος της με τον Αμερικανό ράπερ Kanye West έχει τελειώσει. Εκπρόσωπός της δηλώνει ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ριάλιτι σταρ απαγόρευσε στον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, να δώσει το παρών στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της μητέρας της, Kris Jenner είναι ψευδή. «Η ιστορία είναι ψεύτικη! O Kanye ήταν στο party», αναφέρει ο εκπρόσωπος.
 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top