Δεν λένε να κόψουν τον τζόγο οι Κυπραίοι – Εφόδους σε 9 υποστατικά και συλλήψεις 12 προσώπων

Δεν λένε να κόψουν τον τζόγο οι Κυπραίοι – Εφόδους σε 9 υποστατικά και συλλήψεις 12 προσώπων

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας διενήργησαν την Πέμπτη 29/12 έρευνες σε εννέα υποστατικά που βρίσκονται στην πρωτεύουσα.

Σε τρία από τα πιο πάνω υποστατικά, εντοπίστηκαν συνολικά δώδεκα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ., μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, εισήλθαν σε σωματείο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, όπου εντόπισαν πέντε πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των €57.

Οι πέντε, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας, ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης.

Ενώπιον του Δικαστηρίου θα κλητευθούν άλλα τρία πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν, σε άλλο υποστατικό στην Λευκωσία, να επιδίδονται σε κυβεία και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα, εννιά μάρκες και το χρηματικό ποσό των €45.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση.

Γύρω στις 9.20μ.μ. τα μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, εντόπισαν σε τρίτο υποστατικό στη Λευκωσία, τέσσερα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα, εννιά μάρκες και το χρηματικό ποσό των €60.

Ο Αστυνομικός Σταθμός διερευνά την υπόθεση.

Υπόθεση κυβείας διερευνά η Αστυνομία και στην Πάφο, όπου μέλη του ΟΠΕ Πάφου, διενήργησαν έρευνα σε καφενείο.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών, στο υποστατικό εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία. Στη σκηνή εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 09 τραπουλόχαρτα και 15 μάρκες.

Οι τέσσερις, όπως και ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE