ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοπορεί ο Δήμος Αγίας Νάπας – Θα κάνει Live μετάδοση την πρώτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου

Πρωτοπορεί ο Δήμος Αγίας Νάπας – Θα κάνει Live μετάδοση την πρώτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου

Η πρώτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου της νέας πενταετίας 2017-2021 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, μετά την τελετή ανακήρυξης της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Νάπας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο .

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η πρώτη συνεδρία θα μεταδίδεται απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ενημέρωση των δημοτών και για όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για τα κοινά της Αγίας Νάπας».

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «η νέα ενέργεια του Δήμου Αγίας Νάπας είναι πρωτοποριακή για κάθε διαφάνεια και χρηστή διοίκηση  και πιστεύουμε ότι θα δώσει τόσο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο τα κίνητρα για σωστή διοίκηση και προσφορά στα κοινά της Αγίας Νάπας, ενώ επιπλέον θα δώσει την σκυτάλη στους δημότες να ανατρέξουν να ενδιαφερθούν για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου».

Πρόσθεσε ότι «η ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων είναι μόνο ένα από τα μέτρα διαφάνειας που θα εφαρμοστούν και στόχος είναι όλες οι συνεδριάσεις να μεταδίδονται ζωντανά».

Ανέφερε επίσης ότι στην αμέσως επόμενη συνεδρία θα  κατατεθούν προτάσεις για «δημοσίευση των πρακτικών και προσωπικό πίνακα Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με  ανάρτηση των παρουσιών, προτάσεων και συμμετοχών του κάθε δημοτικού συμβούλου στις συνεδριάσεις του Σώματος αλλά και των Επιτροπών ώστε να μπορεί ο δημότης να βλέπει την παραγωγικότητα του κάθε συμβούλου».

Επίσης συνέχισε ο κ. Καρούσος «θα κατατεθεί πρόταση για σύνδεση της αντιμισθίας των δημοτικών μελών ανάλογα με τη συμμετοχή τους και την παραγωγικότητα τους, θα προταθεί η εφαρμογή βαρόμετρου δημοτών, όπου κάθε έξι μήνες οι δημότες θα βαθμολογούν τον Δήμο το Δημοτικό Συμβούλιο και τις υπηρεσίας του, π.χ. καθαριότητα και επικοινωνία, ενώ το βαρόμετρο θα δημοσιεύεται».

Στόχος μας, κατέληξε είναι «να καταστήσουμε την Αγία Νάπα πρότυπο διαφάνειας και χρηστής διοίκησης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η απ’ ευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου στο youtube.com/ayianapatv

Απο ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top