ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Πέφτει στους 3 βαθμούς η θερμοκρασία! Διαβάστε αναλυτικά

ΚΑΙΡΟΣ: Πέφτει στους 3 βαθμούς η θερμοκρασία! Διαβάστε αναλυτικά

Εξασθενηµένη χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη 3/1, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, η οποία αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές και στα ορεινά κατά διαστήµατα ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη το πρωί για να καταστεί µετά το µεσηµέρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να επικρατεί παγετός.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Αρχικά, ενδέχεται να σηµειωθεί µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά, αλλά αργότερα µεµονωµένες βροχές δεν αποκλείεται να σηµειωθούν και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 6 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον µείον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ηµιορεινά αλλά και σε ορισµένες πεδινές περιοχές αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων ελαφρών βροχών.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αργότερα κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια και χιόνια στα ορεινά.

Την Παρασκευή, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή αναµένεται σταδιακή µικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top