ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο «κύκλος» του φονευθέντος «Αμερικάνου» πίσω από την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο «κύκλος» του φονευθέντος «Αμερικάνου» πίσω από την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου

Γνωστά φιλαράκια του Αντρέα Στυλιανού άλλου «Αμερικάνου» κρύβονται πίσω από την υπόθεση του ξυλοδαρμού του 42χρονου.

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του 42χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στον Σαϊττά.

Έγκυρες πήγες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο 32χρονος άντρας, ο οποίος είναι το πρόσωπο που αναζητούσε τα ναρκωτικά στον Σαϊττά, είναι στενό φιλικό πρόσωπο με τον προσφάτως φονευθέντα Αντρέα Στυλιανού άλλως «Αμερικάνο».

Συγκεκριμένα, όπως μας αναφέρθηκε, πρόκειται για πρόσωπο που σχετίζονται με τον ίδιο κύκλο, ενώ έχει απασχολήσει αρκετές φορές την Αστυνομία με υποθέσεις διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Αστυνομία διερευνά κατά πόσον πίσω από τον 32χρονο άλλα και τον 31χρονο Χ. Π. που επίσης συνελήφθη για την όλη υπόθεση υπάρχει άλλος «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (31/12) η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) μετά από πληροφορία εντόπισε κοντά σε ξενώνα στον Σαϊττά, 350 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω υποστατικού απήχθη και απειλήθηκε από τους φερόμενους διακινητές των ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι τον θεωρούσαν υπαίτιο για όσα είχαν γίνει. Τελικά τον άφησαν ελεύθερο. Μετά από σχετική καταγγελία συνελήφθησαν, 32χρονος άλλα και ο 31χρονος Χ.Π, ο οποίος φαίνεται να ήταν ο τελικός αποδέκτης των ναρκωτικών. Άξιο αναφοράς είναι πως καταζητούνται άλλα δυο πρόσωπα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κατίσιη μου, τζιαί μένα τζιαί εσένα» - Αυτό είπε ο 32χρονος στον ιδιοκτήτη του ξενώνα πριν την απαγωγή και τον άγριο ξυλοδαρμό του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top