LIFESTYLE

Ξεσκεπάζει Φρόσω και Μίνα η μάρτυρας του τροχαίου του Παντελίδη! «Όλα για τα λεφτα πια όλα;»

Ξεσκεπάζει Φρόσω και Μίνα η μάρτυρας του τροχαίου του Παντελίδη! «Όλα για τα λεφτα πια όλα;»

Σκληρή η γλώσσα της κυρίας: «Το οτι ο Παντελης ηταν στη θεση του συνοδηγού ειναι δεδομένο.. αλλωστε δεν μπορούσε να κουνηθεί ηταν ηδη νεκρός και οπως περνάμε το αρνί στη σούβλα περασμένος με την λάμα».

Πρόκειται για μια γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών η οποία βρέθηκε την στιγμή του τροχαίου που στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη στο σημείο γράφει το nassosblog. Μια γυναίκα που είδε το τροχαίο.

Μια γυναίκα που δεν έχει οπισθοβουλία, ούτες συμφέρον να πει ψέμματα. Μια γυναίκα που θέλει να βγεί μόνο η αλήθεια. Και μπορεί για κάποιους να ηχεί παράξενο αλλά ακόμη και στις μέρες αυτές τις δύσκολες υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι αξιοπρεπείς που θέλουν την αλήθεια και έχουν μάθει να ζητάνε και συγνώμη. Ο Νάσος Γουμενίδης μεταφέρει ακριβώς τον διάλογο τους:

Εριφύλη τι είδες εκείνη την ημέρα;


«Ήμουν στο ρεύμα πρός Αθήνα και ειδα το τροχαίο την στιγμή που έγινε. Οδηγούσα και είδα το αυτοκίνητο να χτυπάει στην μπάρα σαν συγκρουόμενο. Είπα μέσα μου ότι έτσι όπως πάει σίγουρα θα τουμπάρει. Δευτερόλεπτα μετά αυτό έγινε.
Αμέσως σταμάτησα το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα όπως πολλοί ακόμη και έτρεξα στο σημείο να βοηθήσω. Είδα την Φρόσω να βγαίνει μόνη της απο την θέση του οδηγού. Όταν την ρώτησα αν είναι καλά και αν χρειάζεται κάτι εκείνη μου απάντησε μόνο ότι δεν οδηγούσε αυτη».


Αναρωτηθήκατε ποτε όλους εμάς που ήμασταν στο σημείο γιατι μας έδιωξε η αστυνομία;
Γιατι δεν κράτησε στοιχεία; Αναρωτήθηκε ποτε κανείς πως ειναι δυνατόν να βγαίνει αλώβητη πρώτη απο όλους η Φρόσω και το πρώτο πράγμα που μας ειπε οταν την ρωτήσαμε αν ειναι καλα ηταν δεν οδηγούσα εγω …αυτο και μονο λέει πολλα.
Το οτι ο Παντελης ηταν στη θεση του συνοδηγού ειναι δεδομένο αλλωστε δεν μπορούσε να κουνηθεί ηταν ηδη νεκρός και οπως περνάμε το αρνί στη σούβλα περασμένος με την λάμα.


Όταν είπαμε να μιλήσουμε στην τροχαία μας είπαν οτι δεν χρειάζονται περαιτέρω μάρτυρες. Θέλω να ζητήσω συγνώμη που τα λέω μετά απο τόσο καιρό. Αλλα κάνοντας απολογισμό πικραίνομαι με όσα διαβάζω με τον τροπο που προκαλούν οι κυριες και τι πιο απλό να έλεγαν απλα την αλήθεια; Ποσο δύσκολο ειναι ;Όλα για τα λεφτα πια όλα;»


Τα στοιχεία της μάρτυρος είναι στην διάθεση μας και στην διάθεση όποιας αρχής ενδιαφερθεί για να έχει μια ακόμη αληθινη μαρτυρία που θα βοηθήσει να σχηματιστεί το πάζλ της αλήθειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top