ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία και άμεση εκκένωση – Έσπασαν πόρτα διαμερίσματος οι Πυροσβέστες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία και άμεση εκκένωση –  Έσπασαν πόρτα διαμερίσματος οι Πυροσβέστες

Απεφύγαμε τα χειρότερα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ στην Οδός Αγίας Τριάδος σε συγκρότημα διαμερισμάτων, στην Ορόκλινη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία:

«Η ώρα 15:04 μ.μ της Πέμπτης (5/1) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ στην Οδός Αγίας Τριάδος σε συγκρότημα διαμερισμάτων , στην Ορόκλινη.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης ΄΄Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15:12.

 Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα καταστράφηκαν οι μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος του κτιρίου. Επίσης ο χώρος χρησιμοποιείτο ως αποθήκη και καταστράφηκε το περιεχόμενο της.

Λόγω των πυκνών και τοξικών καπνών, έγινε εκκένωση του κτιρίου ,εξαερισμός των διαμερισμάτων και βοήθεια για μεταφορά των ενοίκων σε ανοικτό χώρο.

 Σε ένα διαμέρισμα του 1ου ορόφου έγινε παραβίαση της εισόδου για προληπτικούς λόγους,  στην παρουσία της Αστυνομίας, λόγω του ότι οι ένοικοι δεν ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ένοικος εντός του διαμερίσματος».  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top