ΠΑΡΑ-THEMA

Εικόνες αίσχους από γνωστό εστιατόριο της Κακοπετριάς – Ληγμένα προϊόντα και φαγητά πεταμένα κάτω από τα τραπεζάκια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες αίσχους από γνωστό εστιατόριο της Κακοπετριάς – Ληγμένα προϊόντα και φαγητά πεταμένα κάτω από τα τραπεζάκια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες ντροπής σε ένα από τα πολυσύχναστα εστιατόρια της κοιλάδας Σολέας.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ντροπή και αηδία προκαλούν οι εικόνες από γνωστό εστιατόριο της Κακοπετριάς.

Ο χειμερινός προορισμός για πολλούς Κύπριους, στην διαδρομή προς το Τρόοδος για να ζήσουν από κοντά την μαγεία των χιονιών, κρύβει πολλά προβλήματα και δυσλειτουργίες.

Καταγγελία που έφθασε στην ιστοσελίδα μας, δείχνει την «απροσεξία» και τις παραλείψεις πολλών.

Συγκεκριμένα, παρέα ατόμων, πήγε σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής τη Δευτέρα 2/1 για να περάσει το βράδυ της.

Εκεί μόλις έφτασαν παρατήρησαν το μόνο άδειο τραπεζάκι, λόγω της πολυκοσμίας στον χώρο, να είναι γεμάτο από ποτήρια και πιάτα με υπολείμματα φαγητών, από τους προηγούμενους πελάτες.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι σερβιτόροι καθάρισαν το τραπεζάκι μετά από 20 ολόκληρα λεπτά, με τον λογαριασμό και την πληρωμή των προηγούμενων να βρίσκονται ακόμη εκεί! 

Το όλο περιστατικό όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς όταν τους έπεσε το σταχτοδοχείο κάτω από το τραπεζάκι και έσπευσαν να το πάρουν, διαπίστωσαν ότι κάτω από το τραπέζι υπήρχαν πεταμένα υπολείμματα φαγητού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Επισφράγιση της όλης βραδιάς ήταν το γεγονός ότι η ημερομηνία λήξης του αναψυκτικού που είχε παραγγείλει η παρέα, είχε παρέλθει.

Όταν το όλο γεγονός αναφέρθηκε στο προσωπικό, εκείνοι ρώτησαν απλώς αν θέλουν να αντικαταστήσουν το αναψυκτικό με άλλο, χωρίς καμία απολογία.

Το ThemaOnline, δεν δημοσιεύει το όνομα του εστιατορίου, καθώς το ζήτημα δεν είναι να θίξουν υπολείψεις και να δακτυλοδείξουμε κάποιον, αλλά να επισημάνουμε τα προβλήματα στον επισιτιστικό τομέα και να καλέσουμε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top