Αναχωρεί για τη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Ποιοι θα τον συνοδεύουν

Αναχωρεί για τη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Ποιοι θα τον συνοδεύουν

Αναχωρεί την Κυριακή 08/01 για τη Γενεύη ο Νίκος Αναστασιάδης.

Για τη Γενεύη αναχωρεί την Κυριακή ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης  όπου θα παρακαθίσει σε συνομιλίες για το Κυπριακό με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας από τις 9 με 11 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα παρακαθίσει στη διάσκεψη για την Κύπρο η οποία θα αρχίσει στις 12 του μηνός.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «θα συνοδεύουν στη Γενεύη ο διαπραγματευτής κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης, τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και κ.κ. οι Κύπρος Χρυσοστομίδης, Πόλυς Πολυβίου, Παναγιώτης Δημητρίου, Νίκος Κλεάνθους, Τουμάζος Τσιελεπής, Μάριος Ηλιάδης, ομάδα τεχνοκρατών, καθώς επίσης και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου».

Προστίθεται ότι «στην κυπριακή αποστολή θα συμμετέχουν Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE