Πατέρας Έφης Ηροδότου: «Πολιτικά τα κίνητρα πίσω από την δίωξη» - VIDEO

Πατέρας Έφης Ηροδότου: «Πολιτικά τα κίνητρα πίσω από την δίωξη» - VIDEO

Βλέπουν πολίτικα κίνητρα πίσω από την δίωξη τους οι γονείς της Έφη Ηροδότου.

Αυτό φέρεται να ισχυρίστηκε ο πατέρας της Έφης Ηροδότου στους αστυνομικούς μετά την σύλληψη του στα Γραφεία Ασφάλειας Αττικής.

Τις πληροφορίες που αφορούν τα όσα ισχυρίστηκαν οι γονείς της Ηροδότου αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Σόμπολος.

Συγκεκριμένα, σε απευθείας σύνδεση που είχε με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως οι πληροφορίες του αναφέρουν ότι πατέρας της Έφης Ηροδότου είπε στους Αστυνομικούς πως είναι πολιτικά τα κίνητρα της δίωξης τους.

Να σημειώσουμε πως στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως οι γονείς της Έφης Ηροδότου διέμεναν σε συγγενικό τους πρόσωπο στα βόρεια προάστια, ενώ η Έφη φιλοξενείτο σε φίλη της σε άλλη περιοχή των βορείων προαστίων.

Αναφέρουμε πως οι Κυπριακές Αρχές αναμένουν την απάντηση του Προέδρου του Εφετείου για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν για να επαναπατριστούν στην Κύπρο εντός 10 ημερών.

Δείτε το ρεπορτάζ στο 01:18:00: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE