LIFESTYLE

ΣΟΚ! Στο σώμα του Παντελίδη υπήρχαν κακώσεις που δεν προήλθαν από το τροχαίο! VIDEO

ΣΟΚ! Στο σώμα του Παντελίδη υπήρχαν κακώσεις που δεν προήλθαν από το τροχαίο! VIDEO

Όπως είπε ο ιατροδικαστής, ο οποίος δεν ήθελε να δώσει καμία απολύτως έκταση: «...Πλην των κακώσεων εκ της κουπαστής υπάρχουν και κάποιες άλλες κακώσεις που φέρει η σορός».

Τρεις ιατροδικαστές αποδεικνύουν ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής, αφού πιθανότατα βρισκόταν σε καταπληξία από το ποτό, μιας και έπασχε από χρόνιο πρόβλημα υγείας και ήταν εξαιρετικότατα δύσκολο να απεγκλωβιστεί, αφού κυριολεκτικά ήταν καρφωμένος από την κουπαστή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», θα ήταν αδύνατο κάποιος να περάσει πάνω από το πτώμα και να μην έχει ούτε μια κηλίδα αίματος. 

Διαβάστε επίσης: Βόμβα! Η οικογένεια Παντελίδη μηνύει τη Φρόσω Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια!

Εκείνο που μας σοκάρει ακούγοντάς τον να αποδεικνύει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν βρισκόταν στην θέση του οδηγού είναι η απάντησή του στο ερώτημα αν υπήρχαν προγενέστερες κακώσεις στο σώμα του Παντελή: «… Υπαρχουν στην έκθεση της νεκροψίας — νεκροτομής… πλην των κακώσεων εκ της κουπαστής υπάρχουν και κάποιες άλλες κακώσεις που φέρει η σορός.».

Όπως ακούσατε αν βρισκόταν στην θέση του οδηγού ο Παντελίδης δεν θα είχε τραυματιστεί καν, ούτε καν να υπάρχει κάποια εκδορά, όπως προκύπτει και από τις εκθέσεις του κυρίου Ραφτογιάννη αλλά και από τις φωτογραφίες της αστυνομίας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top