ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται παγετός - Κι άλλη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται παγετός - Κι άλλη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Τετάρτης (11/1) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 8  στα παράλια και στους μείον 2  στα ψηλότερα ορεινά,  όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Την Πέμπτη (12/1) παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά ενδέχεται να επικρατεί παγετός.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Την Παρασκευή (13/1) ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.
 
Το Σάββατο (14/1) ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες.
 
Την Κυριακή (15/1) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.  Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα παραμείνει στα επίπεδα της Πέμπτης ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE