ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Aποκαλυπτικό: Εντόπισαν τον διαχειριστή των «Επαναστατικών Δυνάμεων» - Καλούσε σε ένοπλη αντίσταση κατά Αναστασιάδη

Aποκαλυπτικό: Εντόπισαν τον διαχειριστή των «Επαναστατικών Δυνάμεων» - Καλούσε σε ένοπλη αντίσταση κατά Αναστασιάδη

Εντοπίστηκε ο διαχειριστής της σελίδας «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς», μέσα από την οποία καλούσε όλους τους ένοπλους της Ε.Φ σε ανυπακοή κατά του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το Ηλεκτρονικό Έγκλημα φέρεται να έχει εντοπίσει τον μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό  (IP address) του ατόμου που διαχειριζόταν την εν λόγω σελίδα.

Πρόκειται για νεαρό άτομο που δεν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν και ως εκ τούτου δεν εμπνέει ανησυχία η όλη υπόθεση.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, εάν θα συλληφθεί και θα κατηγορηθεί γραπτώς με τον ίδιο να έχει διαγράψει ήδη την σχετική σελίδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη σελίδα με την ονομασία «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς» εμφανίστηκε στο facebook την περασμένη Πέμπτη (12/1), όπου με ανάρτηση της έγραφε το εξής:

«Οι οπλίτες παντός τύπου, έφεδροι, κληρωτοί, επαγγελματίες και εθνοφύλακες αποτάσσουν την πίστη τους στις κυβερνητικές δυνάμεις και θέτουν το δυναμικό τους στη υπηρεσία του κυπριακού λαού ο οποίος βλέπει να καταλύεται μπροστά του η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω πολιτικών μηχανογραφιών που διαπράττονται στην πόλη της Γενεύης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έπεσε» η σελίδα των Επαναστατικών Δυνάμεων της Εθνικής Φρουράς – Καλούσαν σε πραξικόπημα κατά του Αναστασιάδη μέσω facebook

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top