ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οργανωμένη απόδραση 42χρονου από τα δικαστήρια!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οργανωμένη απόδραση 42χρονου από τα δικαστήρια!

Απόδραση απ΄ αυτές που μόνο σε ταινίες έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σημειώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι (16/01).

Του Φάνη Μακρίδη

Λίγο μετά τη μεταφορά 42χρονου κάτοχου Ρωσικού και Ουκρανικού διαβατηρίου στον χώρο των Δικαστηρίων Λευκωσίας, ο εν λόγω φυγόδικος διέφυγε με μοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που είχε μεταφέρει εκεί συνεργός του.

Λίγο μετά την άφιξη της κλούβας στον συγκεκριμένο χώρο, οι αστυνομικοί τον έβγαλαν εκτός οχήματος για να τον μεταφέρουν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αυτός άρχισε να τρέχει και στη συνέχεια έφυγε από τον χώρο χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα.

Ο 42χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δυο ετών για υπόθεση ναρκωτικών στο εξωτερικό και είχε διαφύγει, ενώ σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Στην ουσία επρόκειτο να γίνουν διαδικασίες προκειμένου να απελαθεί και να εκδοθεί στην Ρωσία.


Το ΚΥΠΕ σημειώνει για το όλο συμβάν: Φυγόδικος, από την Ουκρανία, ο Kuzniepsov Arthur (Garibian) ο οποίος εκζητείται από τις ρωσικές αρχές, απέδρασε κατά τη διάρκεια προσαγωγής του στο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ, ο εκζητούμενος προσήχθη στο Δικαστήριο με μισή ώρα καθυστέρηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, όταν του αφαιρέθηκαν οι χειροπέδες για να εισέλθει στην αίθουσα του Δικαστηρίου για τη διαδικασία εξέτασης της αίτησης για έκδοση του, τράπηκε σε φυγή και απέδρασε με μοτοσικλέτα που βρισκόταν στον περίβολο του Δικαστηρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι αμέσως μετά την απόδραση κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας για εντοπισμό του, ενημερώθηκαν άμεσα τα σημεία εισόδου και εξόδου από τη Δημοκρατία και δόθηκαν οδηγίες για άμεση διερεύνηση των συνθηκών απόδρασης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top