ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Βίντεο από τη σκηνή του φόνου και την διαδρομή των εκτελεστών – Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Βίντεο από τη σκηνή του φόνου και την διαδρομή των εκτελεστών – Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Με το βίντεο από την σκηνή του άγριου φονικού καθώς και την διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές και οι συνεργοί ολοκληρώθηκε η διαδικασία της Τετάρτης 18/01 ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, για το στυγερό έγκλημα που διεπράχθη το βράδυ της 23ης Ιουνίου του 2016.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Συγγενείς και φίλοι του Φανού Καλοψιδιώτη, του Ηλία και της Σκεύης Χατζηευθυμίου, καθώς και οι τέσσερις κατηγορούμενοι παρακολούθησαν το βίντεο με τις υποδείξεις σκηνών από τον Πάμπο Ανδρέου.

Κατά την διάρκεια προβολής του συγκεκριμένου βίντεο που είχε διάρκεια 35 λεπτά, η θεία της Σκευής Χατζηευθυμίου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Στο βίντεο σύμφωνα με τον αστυνομικό του Αρχηγείου, ο οποίος υπηρετεί στην Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ), Μάριο Πετρίδη, υπήρχαν πλανά από το εστιατόριο «The Stone Garden», καθώς και από το νυκτερινό κέντρο του Καλοψιδιώτη.

Πλάνα, επίσης, λήφθηκαν και από τον χώρο στάθμευσης δίπλα από το εστιατόριο καθώς και το μικρό πέρασμα που βρίσκεται έξω από αυτό και είναι εκείνο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές.

Την διαδικασία παρακολούθησαν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι, Μάριος Χριστοδουλους άλλως «Μπένης», Παναγιώτης Πένταυκας, Ντέγιαν Λόι και  Σοφία Γρηγορίου. Καθ όλη την διάρκεια του βίντεο δεν αντέδρασαν.

Θυμίζουμε πως κατά την δικαστική διαδικασία της Τετάρτης 18/01 κατατέθηκαν οι φωτογραφίες από τις νεκροτομές των θυμάτων, υποδείξεις σκηνών από διάφορα σημεία αλλά και πόλεις όπου έδρασαν οι δράστες και οι συνεργοί καθώς και τεκμήρια όπως το όπλο που εντοπίστηκε στο καμένο όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες μετά τον φονικό.

Η επομένη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 7 με 9 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Φραστικό επεισόδιο – «Εννά σε σκοτώσω ρε!» - Ο «Μπένης» απάντησε με ειρωνικό σχόλιο

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του Καλοψιδιώτη – Ενδεχόμενο διακοπής της διαδικασίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τραγική φιγούρα η θεία και ο αδερφός της Σκεύης – Ειδικό αίτημα στο δικαστήριο για τις φωτογραφίες

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top