Θα παγώσει το κοκαλάκι μας – Στους 1 βαθμούς η θερμοκρασία στην Λευκωσία και στους -6 στα ορεινά

Θα παγώσει το κοκαλάκι μας – Στους 1 βαθμούς η θερμοκρασία στην Λευκωσία και στους -6 στα ορεινά

Βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού από σήμερα έως και την Κυριακή. Απόψε ο υδράργυρος στη Λευκωσία θα δείξει μόλις ένα βαθμό.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, καιρός σήμερα θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ενδεχομένως και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον ένα βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Το ίδιο σκηνικό και απόψε όπου επίσης αναμένονται χιόνια στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE