«Έθαψε» Ανδρέα Γεωργίου ο Ελλαδίτης ηθοποιός; Tι συνέβη και δεν έχει τις καλύτερες εντυπώσεις ο πρωταγωνιστής;

«Έθαψε» Ανδρέα Γεωργίου ο Ελλαδίτης ηθοποιός; Tι συνέβη και δεν έχει τις καλύτερες εντυπώσεις ο πρωταγωνιστής;

Πάντως… έρχεται νέα συνεργασία του με άλλο Κύπριο σε ταινία στον κινηματογράφο !

Από το «Ρουά – Ματ» είχαμε να δούμε τον Κωνσταντίνο Καζάκο στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς του Γεωργίου είχε προτάσεις και από άλλες ελληνοκυπριακές σειρές ωστόσο τις απέρριψε όλες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του, η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Ρουά – ματ» δεν του άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Τώρα επιστρέφει όμως με κάτι τελείως διαφορετικό!

Πριν από λίγες ημέρες ο Καζάκος γύρισε πιλότο για μια νέα κινηματογραφική ταινία δράσης που θα έχει έντονα και στοιχεία θρίλερ.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Τόνι Δημητρίου.

Αν όλα πάνε καλά η ταινία θα γυριστεί το καλοκαίρι και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των επόμενο Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE