ΛΕΜΕΣΟΣ: Εικόνες ντροπής στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εικόνες ντροπής στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο της Λεμεσού.

Του Δημήτρη Λουκά 

Αναγνώστης σε διαδικτυακό group στη σελίδα του facebook δημοσίευσε εικόνες από τις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου της Λεμεσού.

Όπως βλέπετε οι εικόνες δεν αντικατοπτρίζουν την Ευρωπαϊκή εικόνα του νησιού.

Στις τουαλέτες του νοσοκομείου υπάρχουν πεταμένα χαρτιά έξω από του καλάθους και γενικά μια ακαταστασία που δεν επιτρέπετε να έχει ένα νοσοκομείο. Οι ασθενείς που παν εκεί για να τους παρέχουν ιατρική βοήθεια, αρρωστούν μόνο και μόνο από την εικόνα που έχει το νοσοκομείο.    

Φωτογραφία του Τάσος Ιωάννου.

Το νοσοκομείο θα πρέπει να δίνει μια καθαρή εικόνα φιλοξενίας προς τους πολίτες της Λεμεσού. Ένα νοσοκομείο που φιλοξενεί εκατοντάδες άρρωστους θα έπρεπε να διατηρείται καθαρό και να μην έχει αυτή την άσχημη εικόνα.

Οι υπεύθυνοι να λάβουν σοβαρά τις πιο κάτω εικόνες και επιβάλλεται άμεσα να το διορθώσουν. 

Φωτογραφία του Τάσος Ιωάννου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE