ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Λιλλήκας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία για τις Προεδρικές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Λιλλήκας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία για τις Προεδρικές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα, για τις Προεδρικές του 2018.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, θα ανακοινώσει σύντομα την υποψηφιότητα του σε μια προσπάθεια να προλάβει άλλους ενδιαφερόμενους του ενδιάμεσου χώρου.

Ο κ. Λιλλήκας θεωρεί ότι αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας καθώς το 2013 έφτασε πολύ κοντά να περάσει στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών, όπου θα διεκδικούσε με αξιώσεις τον θώκο έναντι του κ. Αναστασιάδη.

Για να γίνει όμως αυτό πραγματικότητα το 2018, θα πρέπει να εξασφαλίσει, αρχικά τουλάχιστον, τη στήριξη όλου του ενδιάμεσου χώρου, κάτι που θεωρείται απίθανο τη δεδομένη στιγμή, αλλά και παράλληλα να πείσει το ΑΚΕΛ να συμπαραταχθεί μαζί του, εγχείρημα που χαρακτηρίζεται ως ανυπέρβλητο.

Παρ’ όλα αυτά ο ηγέτης της Συμμαχίας Πολιτών είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά την Προεδρία και γι αυτό τον σκοπό έχει αρχίσει ήδη την προσωπική του επαφή με την κοινωνία στις λαϊκές αγορές και όχι μόνο.

Μάλιστα μόλις το Σάββατο το βράδυ (28/1) ο φίλος και κουμπάρος του Γιώργου Λιλλήκα, Στέλιος Κωνσταντίνου μοιράστηκε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τραπέζι δίνοντας το ξεκάθαρα το σύνθημα γράφοντας:

«Πιο ωραία και από το 2013! Ξεκινούμε…»

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE