LIFESTYLE

Αποκλειστικό! Κι άλλο κρούσμα από απλήρωτο ηθοποιό στο ΡΙΚ «Με απέλυσε, πήγα να ξοφληθώ και μου είπε ότι...»

Αποκλειστικό! Κι άλλο κρούσμα από απλήρωτο ηθοποιό στο ΡΙΚ «Με απέλυσε, πήγα να ξοφληθώ και μου είπε ότι...»

Τελευταία στιγμή του ανακοίνωσαν ότι η επιταγή του θα έχει αντίκρισμα με 10 μέρες καθυστέρηση (στην καθυστέρηση) και όταν ο Κύπριος αγανάκτησε του είπαν: «Εγω αυτό μπορώ να κάνω και σε όποιον αρέσει».

Του οφείλουν τα δεδουλευμένα του Δεκέμβρη και του Ιανουαρίου, τα οποία του ανακοίνωσαν με e-mail εκ μέρους της παραγωγής στις 7/1 ότι θα λάμβανε όταν και εφόσον θα ολοκλήρωνε τα γυρίσματα στις 17 /1.

Νόμισαν ότι δεν θα «έκλεινε» τα επεισόδια του. Είχε γύρισμα αλλά ακύρωσαν σκηνές για να μην του πληρώσουν ολοκληρο τον Ιανουάριο. Πέρασαν δυομισι βδομάδες όμως ποτέ δεν κτυπησε το τηλέφωνο του ταλαντούχου ηθοποιού και όταν πήρε τον παραγωγό αυτός του σύστησε να κάνει υπομονή και ότι θα τον πλήρωνε στις 5/2 γιατί του έκοψαν την σειρά.

Ο Κύπριος  ηθοποιός αν και δεν τον κάλεσαν για να πληρωθεί, όταν πήγε να παραλάβει την επιταγή του στις 30/1, ο παραγωγός του ανακοίνωσε ότι τελικά η επιταγή του θα βγει για τις 15/2 και όταν ο πρωταγωνιστής αντέδρασε ο δεύτερος του είπε: «Εγω αυτό μπορώ να κάνω και σε όποιον αρέσει».

Η απολυσή του έγινε εκδικητικά και ο λόγος ήταν ότι έκανε παρέα με τον πρωταγωνιστή της δραματικής σειράς, με τον οποίο ο παραγωγός – πρωταγωνιστής δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις. Ούτως ή άλλως απέλυσε ακόμα 2 γυναίκες — ηθοποιούς που είχαν κι αυτές καλή σχέση με τον μεγάλο πρωταγωνιστή, ο οποίος χαίρει εκτίμησης στο πανελλήνιο.

Δεν δίστασε ακόμα και να τους αποκαλέσει: «Το κακό παρεάκι». Αξίζει να σημειωθεί ότι τους υπόλοιπους ηθοποιούς ενημέρωσε ότι ήταν έτοιμες οι επιταγές τους, ενώ τον 28χρονο Κύπριο ηθοποιό, τον οποίο και απέλυσε, ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top