Προκαλούν σοκ οι αριθμοί! 55 τροχαία μέσα σε έξι ημέρες στα Κατεχόμενα

Προκαλούν σοκ οι αριθμοί! 55 τροχαία μέσα σε έξι ημέρες στα Κατεχόμενα

Συνολικά 55 τροχαία ατυχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν θανατηφόρο, έγιναν μεταξύ 23- 29 Ιανουαρίου στα κατεχόμενα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τ/κ ΜΜΕ.

Στοιχεία από την “αστυνομία” αναφέρουν ότι κατά τις πάνω ημερομηνίες έγιναν 55 ατυχήματα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και 20 άτομα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αιτία για τα 15 ατυχήματα από τα 55 ήταν η υπερβολική ταχύτητα. Οι ζημιές υπολογίζονται σε 421 χιλιάδες τουρκικές λίρες (103 χιλιάδες ευρώ), ενώ από τα 55 ατυχήματα τα 27 έγιναν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 12 στην Αμμόχωστο, τα 9 στην Κερύνεια, τα 5 στο κατεχόμενο Τρίκωμο και τα 2 στη Μόρφου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE