ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Πέτρα έσπασε τζάμι αίθουσας διδασκαλίας εν ώρα μαθήματος! – Παραλίγο τραυματισμός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Πέτρα έσπασε τζάμι αίθουσας διδασκαλίας εν ώρα μαθήματος! – Παραλίγο τραυματισμός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς σε δημόσιο εκπαιδευτήριο στην Ανθούπολη!

Tης Χρύσως Καλούδη 

Ενώ μαθητές έκαναν ιδιαίτερα αγγλικών στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης Ανθούπολης, μια πέτρα που ρίφθηκε από άγνωστο άτομο έσπασε το τζάμι της αίθουσας και λίγο έλειψε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό μαθητή. Αυτό κατήγγειλε δημοσίως μέσω του λογαριασμού της στο facebook η κ Τ.Η, μητέρα μαθητή.

Μάλιστα τα όσα υποστηρίζει, τα τεκμηριώνει με φωτογραφικό υλικό, κάνοντας λόγο για ακραία συμπεριφορά παιδιών που λιθοβολούν τις τάξεις, προκαλώντας ζημιές.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει, πετάνε πέτρες, κτυπούν πόρτες και βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές μικρών παιδιών, αφού η προσπάθεια εκφοβισμού τους γίνεται κατά την διάρκεια μαθημάτων.

Την Πέμπτη (26/1) , οι συνήθεις ύποπτοι, πέταξαν πέτρες σε τάξη, όπου γινόταν μάθημα, σπάζοντας το γυαλί και βάζοντας την ζωή ενός μαθητή σε κίνδυνο. Ευτυχώς, το παιδάκι που καθόταν δίπλα από το τζάμι, πρόλαβε και κάλυψε το κεφάλι του.

Φωτογραφία του χρήστη Τατιάνα Ηρακλέους.

Φωτογραφία του χρήστη Τατιάνα Ηρακλέους.

 

Φωτογραφία του χρήστη Τατιάνα Ηρακλέους.

 

Όπως αναφέρει, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το περιστατικό.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που σημειώνονται τέτοιου είδους συμβάντα.

Προσπάθησε να ενημερώσει τους Κύριους Αρμόδιους για αυτή την συμπεριφορά αλλά δεν πήρε κάποια συγκεκριμένη ανταπόκριση μέχρι στιγμής.

Η ίδια αναφέρει ότι επικοινώνησε με την Αστυνομία Λακατάμειας και με την Διεύθυνση του Κ.Ι.Ε, έστειλε επιστολές στον Αρχηγό και τις κοινοποίησε στο Υπουργείο παιδείας, Κοινοτικό Συμβούλιο, Σχολική Εφορεία Ανθούπολης και στις Υπηρεσίες Κοινοτικής Ευημερίας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε με την Αστυνομία Κύπρου και παρόλες τις προσπάθειές τους και τις περιπολίες δεν εντόπισαν το οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Όπως η ίδια αναφέρει στο δημοσίευμά της « Από το Υπουργείο Παιδείας ….. άκρα του τάφου σιωπή».

Το ThemaOnline επικοινώνησε με την πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ανθούπολης, Φρόσω Αρμοστή, η οποία μας ανέφερε ότι έχει γνώση της επιστολής της κας Τ.Η.

Πρόσθεσε ότι το περιεχόμενο της καταγγελίας της τελευταίας, θα απασχολήσει τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου στη συνεδρία τους την Τρίτη (31/01).

Μας ανέφερε, επίσης, ότι στην εν λόγω συνεδρία θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας, με τους οποίους θα συζητηθούν τα προβλήματα, αλλά και τρόποι αντιμετώπισής τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top