ΚΟΣΜΟΣ

Ψάχνετε δουλειά; Οι Cadbury και Oreo προσλαμβάνουν δοκιμαστές σοκολάτας!

Ψάχνετε δουλειά; Οι Cadbury και Oreo προσλαμβάνουν δοκιμαστές σοκολάτας!

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως. Μία από τις κορυφαίες μάρκες σοκολάτας στον κόσμο ψάχνει για έναν επαγγελματία δοκιμαστή σοκολάτας, που να μπορεί να παρέχει ειλικρινή άποψη για τα προϊόντα της.

Η Mondelez, εταιρεία που παράγει τις σοκολάτες Cadbury, Milka και Oreo χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να εμπιστευθεί για να δοκιμάσει τα προϊόντα της και να πει τι σκέφτεται. 

Η εργασία με τον επίσημο τίτλο «Δοκιμαστής Σοκολάτας και Κακάου» απαιτεί επτάμιση ώρες εργασίας μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης για τον τυχερό υποψήφιο. 

Ο επαγγελματίας δοκιμαστής θα εργάζεται με 11 πανελίστες και έναν επικεφαλής του πάνελ στα γραφεία της εταιρείας. 

Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης εργασίας, ο δοκιμαστής θα πρέπει να είναι σε θέση να «γεύεται σοκολάτα και ροφήματα κακάου και να δίνει μια αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη ενώ θα εργάζεται με μία ομάδα όπου θα μοιράζονται τις απόψεις τους και θα συνεργάζονται για να καταλήξουν σε μία συμφωνία για τη γεύση αυτών». 

Η δουλειά του δοκιμαστή θα είναι «σπουδαίας σημασίας για την τελειοποίηση της Mondelez και θα ξεκινήσει ένα εντελώς νέο προϊόν σε όλο τον κόσμο». 

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να «έχουν πάθος για τη ζαχαροπλαστική αλλά και άριστους γευστικούς κάλυκες και θα είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα προϊόντα. 

Σύμφωνα με την σελίδα της εταιρείας στο Linkedin, είναι μια δουλειά που δεν απαιτεί χρόνια γευσιγνωσία σοκολάτας. 

Όσοι θέλετε να υποβάλετε αίτηση για τη θέση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Mondelez. 

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top