ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Στο χρηματοκιβώτιο του ΤΑΕ Αρχηγείου τα όπλα – Δεν αποτελεί τεκμήριο το πιστόλι του «Ψύχραιμου» ανέφερε η κατηγορούσα αρχή

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Στο χρηματοκιβώτιο του ΤΑΕ Αρχηγείου τα όπλα – Δεν αποτελεί τεκμήριο το πιστόλι του «Ψύχραιμου» ανέφερε η κατηγορούσα αρχή

Με την αντεξέταση του μάρτυρα κατηγορίας αστυφύλακα Μάκη Νικολάου άρχισε η δικαστική διαδικασίας της Παρασκευής 17/02 για τον τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα συνεχίστηκε την Παρασκευή 17/02 η ανεξέταστη του αστυφύλακα του ΤΑΕ Αρχηγείου ο οποίος ήταν χειριστής των τεκμηρίων της υπόθεσης καθως την Πέμπτη 16/02 κατέθεσε 250 περίπου από τα συνολικά 550 τεκμήρια.

Ο μάρτυς αντεξετάστηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Μάριου Χριστοδούλου άλλως «Μπένη», Μιχάλη Πική ο οποίος ρώτησε τον αστυφύλακα για τον όπλο που κρατούσε ο Γιώργος Χαραλάμπους.

Συγκεκριμένα ο κ. Πικής ρώτησε για το που βρίσκεται το όπλο και αν το είχε μαζί του ως τεκμήριο.

Ο αστυφύλακας Μάκης Νικολάου ανάφερε πως το όπλο παραλήφθηκε από τους ανακριτές και ακολούθως έγιναν όλες οι απαραίτητές διαδικασίες όπως και ο βαλλιστικός έλεγχος. Στην συνέχεια ανέφερε πως όλα τα όπλα που αναφέρθηκαν στην σκηνή των φόνων καθώς και αυτό του Ηλία Χατζηευθυμίου βρίσκονται τοποθετημένα στο χρηματοκιβώτιο του Τμήματος του Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων του Αρχηγείου.

Σε ερώτηση αν το όπλο παραδόθηκε στο αστυνομικό Γιώργο Χαραλάμπους, παρενέβει η κατηγορούσα αρχή εκ μέρους της Έλλης Παπαγαπίου η οποία τόνισε πως το όπλο δεν αποτελεί τεκμήριο των τεσσάρων φόνων.

Θυμίζουμε πως μεταξύ των τεκμηρίων που κατατέθηκαν την Πέμπτη 16/02 περιλαμβάνονται κινητά τηλέφωνα, κάλυκες, σφαίρες, βολίδες, θραύσματα από τη σκηνή και το πιστόλι τύπου Glock που χρησιμοποίησε ο νεκρός δράστης στην επίθεση και εντοπίστηκε κοντά στη σορό του και τη γεμιστήρα του πιστολιού.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με ενά ζευγάρι, μάρτυρες κατηγορίας οι οποίοι είδαν το αυτοκίνητο των δραστών να καίγεται σε κοντινή απόσταση από την οικία τους. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top