ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος έκανε τον «κουτσό» και ζητούσε χρήματα – Κατέληξε με χειροπέδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος έκανε τον «κουτσό» και ζητούσε χρήματα – Κατέληξε με χειροπέδες

Για αυτόφωρο αδίκημα συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 56χρονος Ρουμάνος, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού, να ζητά χρήματα από περαστικούς.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11.40π.μ. σήμερα, μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρισκόταν σε περιπολία, εντόπισε σε δρόμο στη Λεμεσό, τον 56χρονο, να ζητά χρήματα από τους περαστικούς προσποιούμενος τον κουτσό.

Ο αστυνομικός τον συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ κατέσχεσε ως τεκμήρια ένα πλαστικό ποτήρι και χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του, ο 56χρονος.   

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE