ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος έκανε τον «κουτσό» και ζητούσε χρήματα – Κατέληξε με χειροπέδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος έκανε τον «κουτσό» και ζητούσε χρήματα – Κατέληξε με χειροπέδες

Για αυτόφωρο αδίκημα συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 56χρονος Ρουμάνος, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού, να ζητά χρήματα από περαστικούς.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11.40π.μ. σήμερα, μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρισκόταν σε περιπολία, εντόπισε σε δρόμο στη Λεμεσό, τον 56χρονο, να ζητά χρήματα από τους περαστικούς προσποιούμενος τον κουτσό.

Ο αστυνομικός τον συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ κατέσχεσε ως τεκμήρια ένα πλαστικό ποτήρι και χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του, ο 56χρονος.   

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE