ΠΑΡΑ-THEMA

Όταν οργιστεί ο πράσινος λαός τότε θα «τρέχετε» κύριοι!

Όταν οργιστεί ο πράσινος λαός τότε θα «τρέχετε» κύριοι!

Όλοι περίμεναν το αναμενόμενο κι όμως έγινε και πάλι η ανατροπή…

Μετά την ντροπιαστική (για το μέγεθος της ομάδας) ήττα και εμφάνιση της Ομόνοιας κόντρα στην ΑΕΚ όλοι περίμεναν από το Δ.Σ. να πράξει το αναμενόμενο, να απομακρύνει δηλαδή, τον κ. Κάρβερ από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Κι ενώ οι πληροφορίες οργίαζαν ότι αυτό ακριβώς θα συνέβαινε στην προγραμματισμένη σύσκεψη του Δ.Σ., κάτι φαίνεται να άλλαξε στην πορεία και τελικά ο Άγγλος τεχνικός συνεχίζει να βρίσκεται κανονικά στο πάγκο τον πρασίνων.

Ο κόσμος της Ομόνοιας, έχει αγανακτήσει με την εικόνα που εκπέμπει η ομάδα τα τελευταία χρόνια αλλά, στην φετινή σαιζόν, φαίνεται ότι η κατάσταση πάει να φτάσει στο απροχώρητο αφού αν αποκλειστούν οι πράσινοι από το κύπελλο την Τετάρτη 22/2 από τον Απόλλωνα, αυτό αμέσως σημαίνει ότι για ακόμη μια χρονιά μένει χωρίς τίτλο.

Και πέντε χρόνια χωρίς τίτλο για μια ομάδα σαν την Ομόνοια, πάει πολύ …

Αυτό που έπρεπε να λάβουν υπόψη τους οι διοικητικοί παράγοντες πριν την απόφασή τους να συνεχίσουν με τον «ξεροκέφαλο» κ. Κάρβερ, εκτός από το οικονομικό (που ευθύνονται οι ίδιοι γι’αυτό, με το συμβόλαιο που του παρέχουν), είναι και η ανοχή, αντοχή του κόσμου που λιγοστεύει και γίνεται οργή και αγανάκτηση! 

Και δυστυχώς για κάποιους ο κόσμος της Ομόνοιας… δεν αστειεύεται! 

ΜΠ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top