ΠτΔ: «Λυπούμαι για την απόφαση του κ. Ακιντζί να μην παραστεί στην συνάντηση»

ΠτΔ: «Λυπούμαι για την απόφαση του κ. Ακιντζί να μην παραστεί στην συνάντηση»

Τοποθετήθηκε μέσω twitter o Πρόεδρος για την απόφαση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτησή του στο twitter, εκφράζει τη λύπη του για την απόφαση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί να μην παραστεί στην αυριανή τους συνάντηση 23/02, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό και, παράλληλα, την ετοιμότητά του να συνεχίσει το διάλογο οποιαδήποτε στιγμή.

“Λυπούμαι για την απόφαση του κ. Ακιντζί να μην παραστεί στην αυριανή συνάντηση. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω το διάλογο οποιαδήποτε στιγμή”, αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χριστοδουλίδης: «Λόγω άρνησης του Τ/κ ηγέτη δεν θα γίνει η συνάντηση»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της τουρκικής πλευράς»

Ακιντζί: «Δεν είναι σωστό να προσπαθούν να βγουν και από πάνω, θα πρέπει αυτό το λάθος να διορθωθεί»

 

Ξέσπασμα Αναστασιάδη κατά Ακιντζί: «Η υπομονή έχει όρια -Aπόν θέλει να πάει στον μύλον, πέντε μέρες κοσσινίζει»

 

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE