Πρωτοφανής κίνηση από τους Τούρκους της Οσμανλισπορ! Το πανό που δεν περιμέναμε να δούμε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρωτοφανής κίνηση από τους Τούρκους της Οσμανλισπορ! Το πανό που δεν περιμέναμε να δούμε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την πρόκριση μέσα στην…φιλική Τουρκία πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Πειραιώς που θύμισε κάτι από τα «παλιά» και επιβλήθηκε της Οσμανλισπορ με 0-3. Το παιχνίδι αν και κρίσιμο κινήθηκε στο πνεύμα της αθλητοπρέπιας με τους Τούρκους να δείχνουν ενωτικό κλίμα.

Ενώ καθημερινά γίνονται παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου καθώς και της Ελληνικής ΑΟΖ με την κατάσταση γύρω από τα Ίμια να είναι σε «τεντωμένο σχοινί» οι Τούρκοι σήκωσαν ένα πανό που σίγουρα δεν περιμέναμε και μας εξέπληξε

Παρόλο που το γήπεδο ήταν γεμάτο με τουρκικές σημαίες, η εξέδρα έδειξε ένα...άλλο, καλό χαρακτήρα προς την Ελλάδα. Σηκώθηκε πανό στην κερκίδα που γράφει (στα ελληνικά, στα τουρκικά και στα αγγλικά): «Ας κερδίσει η φιλία, αγαπητέ γείτονα».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE