ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέλος στην αγωνία της οικογένειας για τους εξαφανισμένους ανήλικους – Εντοπίστηκαν σε στέγη στη Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέλος στην αγωνία της οικογένειας για τους εξαφανισμένους ανήλικους – Εντοπίστηκαν σε στέγη στη Λευκωσία

Εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου τα δυο ανήλικα παιδιά που εξαφανίστηκαν από το σπίτι που διέμεναν στην Λεμεσό την Τετάρτη 22/2.

Του Μιχάλη Μενελάου

Τα παιδιά ηλικίας 12 και 15 χρόνων, εντοπίστηκαν σε παιδική στέγη στη Λευκωσία, κατευνάζοντας την φοβία των Αρχών για φυγή τους από την Κύπρο μέσω κατεχομένων. 

Τα δυο ανήλικα παιδιά, αφού έφυγαν από την οικία όπου διέμεναν με την μητέρα και την 16χρονη αδελφή τους, μετέβησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, όπου ήθελαν να αναχωρήσουν για να μεταβούν στην Ρουμανία, όπου και κατάγονται, για να μάθουν γράμματα, σύμφωνα με την Αστυνομία. 

Στο Αεροδρόμιο, οι αστυνομικοί είδαν τα δυο ασυνόδευτα παιδιά και κατόπιν ερωτήσεων προς αυτούς έμειναν άναυδοι με τις απαντήσεις που έλαβαν.

Συγκεκριμένα τα δυο παιδιά είπαν στους αστυνομικούς πως ήθελαν να επιστρέψουν πίσω στη Ρουμανία καθώς δεν είχαν κανένα συγγενή στην Κύπρο.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με το Γραφείο Ευημερίας και εστάλησαν τα ανήλικα παιδιά σε ιδιωτική παιδική στέγη στην πρωτεύουσα, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε καταγγελία από κανένα μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή, καθώς η μητέρα τους ενημερώθηκε για την φυγή των παιδιών της την Παρασκευή! 

Στο μεσοδιάστημα η 16χρονη αδελφή των δυο παιδιών, στην οποία ανατέθηκε η φύλαξή τους λόγω του φόρτου εργασίας της μητέρας, κάλυπτε τα δυο παιδιά, λέγοντας στην μητέρα τους πως κοιμόντουσαν!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυο μέρες μετά ανακάλυψε η μητέρα τους πως έφυγαν από το σπίτι τους - Τους κάλυπτε η 16χρονη αδελφή τους – Έφυγαν για να «μάθουν γράμματα στη Ρουμανία»
ΛΕΜΕΣΟΣ: Δραματικές ώρες για μονογονεϊκή οικογένεια – Λείπουν από το σπίτι τους δυο ανήλικα παιδιά 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώνονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top