ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέλος στην αγωνία της οικογένειας για τους εξαφανισμένους ανήλικους – Εντοπίστηκαν σε στέγη στη Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέλος στην αγωνία της οικογένειας για τους εξαφανισμένους ανήλικους – Εντοπίστηκαν σε στέγη στη Λευκωσία

Εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου τα δυο ανήλικα παιδιά που εξαφανίστηκαν από το σπίτι που διέμεναν στην Λεμεσό την Τετάρτη 22/2.

Του Μιχάλη Μενελάου

Τα παιδιά ηλικίας 12 και 15 χρόνων, εντοπίστηκαν σε παιδική στέγη στη Λευκωσία, κατευνάζοντας την φοβία των Αρχών για φυγή τους από την Κύπρο μέσω κατεχομένων. 

Τα δυο ανήλικα παιδιά, αφού έφυγαν από την οικία όπου διέμεναν με την μητέρα και την 16χρονη αδελφή τους, μετέβησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, όπου ήθελαν να αναχωρήσουν για να μεταβούν στην Ρουμανία, όπου και κατάγονται, για να μάθουν γράμματα, σύμφωνα με την Αστυνομία. 

Στο Αεροδρόμιο, οι αστυνομικοί είδαν τα δυο ασυνόδευτα παιδιά και κατόπιν ερωτήσεων προς αυτούς έμειναν άναυδοι με τις απαντήσεις που έλαβαν.

Συγκεκριμένα τα δυο παιδιά είπαν στους αστυνομικούς πως ήθελαν να επιστρέψουν πίσω στη Ρουμανία καθώς δεν είχαν κανένα συγγενή στην Κύπρο.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με το Γραφείο Ευημερίας και εστάλησαν τα ανήλικα παιδιά σε ιδιωτική παιδική στέγη στην πρωτεύουσα, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε καταγγελία από κανένα μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή, καθώς η μητέρα τους ενημερώθηκε για την φυγή των παιδιών της την Παρασκευή! 

Στο μεσοδιάστημα η 16χρονη αδελφή των δυο παιδιών, στην οποία ανατέθηκε η φύλαξή τους λόγω του φόρτου εργασίας της μητέρας, κάλυπτε τα δυο παιδιά, λέγοντας στην μητέρα τους πως κοιμόντουσαν!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυο μέρες μετά ανακάλυψε η μητέρα τους πως έφυγαν από το σπίτι τους - Τους κάλυπτε η 16χρονη αδελφή τους – Έφυγαν για να «μάθουν γράμματα στη Ρουμανία»
ΛΕΜΕΣΟΣ: Δραματικές ώρες για μονογονεϊκή οικογένεια – Λείπουν από το σπίτι τους δυο ανήλικα παιδιά 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.