ΠΑΡΑ-THEMA

Ευθυμία Κωνσταντίνου : Γράφτηκε ο επίλογος της τραγικής μάνας - H ιστορία μιας μητέρας που ποτέ δεν έμαθε τον δολοφόνο του γιου της

Ευθυμία Κωνσταντίνου : Γράφτηκε ο επίλογος της τραγικής μάνας -  H ιστορία μιας μητέρας που ποτέ δεν έμαθε τον δολοφόνο του γιου της

Το να χάνεις το παιδί σου είναι σαν να χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου, χωρίς να προλαμβάνεις να πιαστείς από κάπου. Αλλά από την άλλη αυτό που θέλει μία μάνα δεν είναι μία φτηνή στήριξη, αλλά το παιδί της πίσω, τα υπόλοιπα γι αυτήν είναι απλά εικονικά και αδιάφορα. Ιδιαίτερα, όταν το παιδί της φύγει χωρίς να αποδοθεί η δικαιοσύνη του χαμού του.

Της Χρύσως Καλούδη 

Αυτό ακριβώς βίωσε η Ευθυμία Κωνσταντίνου,  μητέρα του Κύπριου μεγιστάνα της μόδας Αρίστου Κωνσταντίνου, η οποία απεβίωσε  στις 22/2/2017 σε ηλικία 99 ετών.

Η πικρή ιστορία αυτής της μάνας, δεν τελείωσε ποτέ γιατί κανένας δεν βρήκε την πραγματική και αληθινή αιτία που βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του γιού της.

Ο Άριστος Κωνσταντίνου, δολοφονήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1985 στο Λονδίνο.

Image result for αριστος κωνσταντινου

Η υπόθεσή του μένει ανεξιχνίαστη και η μητέρα του έφυγε με τον καημό βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού της.

Η Ευθυμία Κωνσταντίνου, η οποία ζούσε πριν από μερικά χρόνια στο Λονδίνο, είχε κινήσει γη και ουρανό για την συνέχιση της δολοφονίας του γιού της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 4οχρονος άριστος Κωνσταντίνου είχε βρεθεί στην έπαυλή του, με τουλάχιστον 6 σφάιρες μικρού διαστήματος στην πλάτη και στο κεφάλι.

Αρχικά θεωρήθηκε η Έλενα ύποπτη, η καλλονή αλλά και γυναίκα του Αρίστου, ωστόσο όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της.

 Το χρηματοκιβώτιο είχε βρεθεί ανοικτό και το τζάμι της πίσω πόρτας σπασμένο,  ο φόνος οφειλόταν σε διάρρηξη.

Στην σκηνή του εγκλήματος είχε βρεθεί ένα πιστόλι ιταλικής κατασκευής.

Σε μεταγενέστερη έρευνα που είχε γίνει το συγκεκριμένο πιστόλι, μάρτυρες είπαν ότι είχαν δει το ζεύγος με ένα πιστόλι, που στην προκειμένη περίπτωση η γυναίκα του  θύματος αγνοούσε την ύπαρξη αυτού του πιστολιού.

Η ψυχή της μητέρας δεν εφησυχαστικέ  ποτέ, παρόλες τις προσπάθειες που είχε κάνει μαζί με τα άλλα δύο της παιδιά.

Είχε το ένστικτο, που όλες οι μάνες έχουν για τα παιδιά τους, ότι η Έλενα, η σύζυγος του παιδιού της, ήταν η κύρια υπαίτια της κατάστασης.

Δυστυχώς η υπόθεση με την Έλενα Κωνσταντίνου, είχε αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Τα αναπάντητα αυτά ερωτήματα όμως, δεν θα αφήσουν την ψυχή αυτής της μάνας να ησυχάσει ποτέ, ακόμα και αν έχει φύγει η αλήθεια είτε τώρα είτε μετά θα πάρει τον δρόμο της.

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top