ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περδίκης: «Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο»

Περδίκης: «Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο»

Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και είναι καιρός να ζητήσουμε την παρέμβαση των Ηνωμένων Εθνών, ανέφερε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Ο κ. Περδίκης ζήτησε να γίνει προσφυγή της Κύπρου στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, για τις προκλητικές και επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις των Τούρκων ηγετών κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας και του κυπριακού λαού.

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μένουμε αδρανείς και να περιμένουμε πότε οι Τούρκοι θα αποφασίσουν, θέτοντας βεβαίως και πάλι βαρείς όρους, να επιστρέψουν στις διαπραγματεύσεις», είπε.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει «νεκρός χρόνος» στις διαπραγματεύσεις και πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση και αντιμετώπιση «αυτής της αισχρής πολιτικής δυσφήμισης της Κύπρου και του κυπριακού λαού από την Τουρκία».

Aπό ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top