Εκτός ελέγχου οι Λεμεσιανοί οδηγοί

Εκτός ελέγχου οι Λεμεσιανοί οδηγοί

Σε έξαρση βρίσκεται η παραβατικότητα των οδηγών στην επαρχία Λεμεσού.

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στο πλαίσιο εκστρατείας για πρόληψη και μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων, αλλά και για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, διενήργησαν την Τρίτη 28/2 μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 6 μ.μ., ελέγχους στη Λεμεσό, με ιδιαίτερη έμφαση στο παραλιακό μέτωπο, στη Λεωφόρο Αμαθούντος και στην περιοχή Εναερίου.
 
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, έγιναν 118 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων οι 71 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, ενώ εκδόθηκαν 17 παρατηρήσεις και μία προειδοποίηση σε οδηγούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE