ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι επώνυμοι που έστειλε στις Κεντρικές Φυλακές ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου και πλέον θα του κάνουν παρέα

Οι επώνυμοι που έστειλε στις Κεντρικές Φυλακές ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου και πλέον θα του κάνουν παρέα

Τους ανθρώπους που ο ίδιος είχε αποφασίσει έτσι ώστε να διωχθούν ποινικά σε υποθέσεις διαφθοράς, κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημοσίου χρήματος θα συναντήσει στις Κεντρικές Φυλακές ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μόλις ανέλαβε καθήκοντα Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα είχε πάρει πάνω του την εξιχνίαση δυο πολύ μεγάλων υποθέσεων.

Το πρώτο είναι το σκάνδαλο της Δρομολάξιας, για το οποίο κρίθηκαν ένοχοι ο Στάθης Κιττής τέως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYTA, Χαράλαμπος Τσουρής τέως Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΗΚ και μελός του Δ.Σ της CYTA, Βενιζέλος Ζαννέττος στέλεχος του ΑΚΕΛ, Γρηγόρης Σουρουλλάς υπάλληλος του Κτηματολογίου και Ορέστης Βασιλείου Διευθυντής της CytaVision.

Με όλους τους πιο πάνω εκτός από τον Χαράλαμπο Τσουρή, ο οποίος αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2016,  ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου θα συναντηθεί.

Το δεύτερο σκάνδαλο που είχε αναλάβει, ήταν η πολύκροτη υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου. Για το συγκεκριμένο κρίθηκαν ένοχοι ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και ο τέως Γενικός Διευθυντής του ΣΑΠΑ, Ευτύχιος Μαληκκίδης.

Να σημειώσουμε πως ακόμη η υπόθεση του ΣΑΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη με άλλους πέντε κατηγορούμενους, οι οποίοι είναι οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής.

Έτσι, λοιπόν, ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου ίσως συναντηθεί σε κάποια στιγμή κατά τη διαρκεία της εκτελεσης της ποινης του, με τα πρόσωπα που έχουν καταδικασθεί μετά από αποφάσεις του ιδίου όταν ήταν Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.

Να θυμίσουμε πως για αυτό το λόγο, αλλά και για να μην υπάρξουν ενδεχομένως αντιδράσεις, ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου τοποθετήθηκε όπως γράψαμε σε δημοσίευμα μας (01/03), στην πτέρυγα 4Α. Εκεί όπου κρατούνται ευάλωτοι καταδικασθέντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πρώτες ώρες του Ρίκκου Ερωτοκρίτου στις Κεντρικές Φυλακές – Τοποθετήθηκε στην πτέρυγα 4Α

ΔΙΚΗ Ρ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ: Φυλάκιση και για τους τρεις – Η αντίδραση του Ρίκκου: «Κυρία Πρόεδρε, να πω κάτι;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος ο Ρίκκος με το άκουσμα της ποινής του – «Φύε που δαμέ εσύ, φύε που δαμέ!» - VIDEO

Η στιγμή που βγαίνει ο Ρ. Ερωτοκρίτου από τη δικαστική αίθουσα – Η παρηγορία και η ζεστή αγκαλιά από τον δικό του άνθρωπο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top