Μόνο στην Κύπρο! «Eυτυχώς που δεν έγειρε και δεν θρηνήσαμε κάποιον» - Ποιος θα είχε την ευθύνη για τις συνέπειες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μόνο στην Κύπρο! «Eυτυχώς που δεν έγειρε και δεν θρηνήσαμε κάποιον» - Ποιος θα είχε την ευθύνη για τις συνέπειες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αρκετά ανησυχιτικά σχόλια προκάλεσε στο Facebook, η συγκεκριμένη εικόνα που δημοσίευσε χρήστης, σχολιάζοντας πως είναι αρκετά επικίνδυνο και απαγορεύεται να διακινούνται τα φορτηγά με τέτοιο βάρος χωρίς προστατευτικά.

Κινητός κίνδυνος χαρακτηρίζεται πως είναι, από χρήστες του Facebook το συγκεκριμένο φορτηγό που κουβαλάει δύο καλάθους σκυβάλων το ένα πάνω στο άλλο.

Χρήστης του Facebook, δημοσιεύει με φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, ένα φορτηγό το οποίο διακινείται ελευθέρα και όπως ισχυρίζεται το συγκεκριμένο φορτηγό απαγορεύεται να κινείται χωρίς προστατευτικά.

Αρκετοί χρήστες του Facebook χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο συμβάν ως απαγορευτικό, σημειώνοντας πως «ευτυχώς που δεν έγειρε και δεν θρηνήσαμε κάποιον».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE