ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλεί τον κόσμο να φτύσει την Ερατώ όπου την βρει, ο Θεμιστοκλέους! –«Πρόεδρε Αναστασιάδη να χαίρεσαι τη συμβουλάτορα σου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καλεί τον κόσμο να φτύσει την Ερατώ όπου την βρει, ο Θεμιστοκλέους! –«Πρόεδρε Αναστασιάδη να χαίρεσαι τη συμβουλάτορα σου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους με την τοποθέτηση της κα.Μακρουλή για το ενωτικό δημοψήφισμα.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκάλεσε η δήλωση της Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, πως «η απόφαση της Βουλής για το ενωτικό δημοψήφισμα ήταν ένα μίνι – πραξικόπημα εναντίον των διαπραγματεύσεων».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αντέδρασα με την δήλωση της κ. Μακρουλή είναι και ο πρώην Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ανδρέας Θεμιστοκλεους.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεμιστοκλέους τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, καλώντας μάλιστα τον κόσμο να την φτύσει όπου την βρει.

«Πρόεδρε Αναστασιάδη να χαίρεσαι τη συμβουλάτορα σου

Γνώριμη σας είναι η πιο κάτω γυνή. Γυνή η οποία σας είπε ότι, η δημοκρατικά εκλελεγμένη Βουλή, ενεργώντας με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμά και ακολουθώντας τις καθ’ όλα νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες της, προέβη σε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Αυτός είναι ο σεβασμός της κυρίας αυτής προς τη νομιμοποιημένη και συνταγματικά κατοχυρωμένη νομοθετική εξουσία και δια μέσου αυτής προς τη λαϊκή αντιπροσώπευση και κυριαρχία»

Υ.Γ

«Όπου τη βρείτε μην λυπηθείτε το σάλιο σας! Φτύστε την!

Ο Θεμιστοκλέους καλεί τον κόσμο να φτύσει την Ερατώ όπου την βρει»

Από την άλλη η η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή,  σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό επισημαίνει πως «η αναφορά σε "μίνι – πραξικόπημα" αφορούσε τις ενέργειες του ακροδεξιού και νεοναζιστικού κόμματος ΕΛΑΜ, που με την κατάθεση της τροπολογίας για το ενωτικό δημοψήφισμα, συμπαρέσυρε, δυστυχώς, μαζί του κόμματα με δημοκρατικό και αντιφασιστικό παρελθόν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top