Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη η Αστυνομία για το ντέρμπι «αιωνίων» - Περιπολίες ακόμη και στην πόλη

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη η Αστυνομία για το ντέρμπι «αιωνίων» - Περιπολίες ακόμη και στην πόλη

Σε φρούριο πρόκειται να μετατραπεί το στάδιο ΓΣΠ, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ που αρχίζει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 04/03.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως λόγω της επικινδυνότητας του παιχνιδιού, στο χώρο του ΓΣΠ θα υπάρχουν έξι αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομίας.

Όπως μας επισημάνθηκε, την αστυνόμευση ανέλαβε η ΜΜΑΔ μαζί με σημαντικό αριθμό μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Μάλιστα, πέραν από την φρούρηση και επιτήρηση του ΓΣΠ θα πραγματοποιούνται περιπολίες και εντός της Λευκωσίας.

Να σημειώσουμε πως οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να φτάσουν τις 12 χιλιάδες ενώ από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γύρω στους 100 οπαδούς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE