ΛΕΜΕΣΟΣ: Nεκρός 63χρονος υπάλληλος λατομείου στο Μοναγρούλλι – Δούλευε εκεί για 10 χρόνια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Nεκρός 63χρονος υπάλληλος λατομείου στο Μοναγρούλλι – Δούλευε εκεί για 10 χρόνια

Δυσάρεστα μαντάτα για τους υπαλλήλους εταιρείας που διαχειρίζεται το λατομείο στο χωριό Μοναγρούλλι της επαρχίας Λεμεσού.

Οι υπάλληλοι αναζητούσαν το πρωί τον νυχτοφύλακα που εργαζόταν και διέμενε στο χώρο την τελευταία 10ετία.

Τον εντόπισαν τελικά στο κρεβάτι του υπνοδωματίου να φορεί τις πυτζάμες του. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία λίγο πριν από τις 08:00 (17/03).

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις και άρα δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια.

Πρόκειται για 63χρονο Βούλγαρο μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Τα ακριβή αίτια για τον θάνατό του θα εξακριβωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE