ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: «Πέρασε καθαρά με κόκκινο» – Δάκρυσαν οι γονείς του Αιμίλιου στην δικαστική αίθουσα

ΔΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: «Πέρασε καθαρά με κόκκινο» – Δάκρυσαν οι γονείς του Αιμίλιου στην δικαστική αίθουσα

Δάκρυσαν οι γονείς του Αιμίλιου Ιωάννου κατά τη δικάσιμο της 16ης Μαρτίου όταν κατέθετε η αυτόπτης μάρτυρας Στέλλα Παναγιώτου.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» σημειώνει «υπό το βουβό κλάμα των γονέων ξαναζωντάνεψε η στιγμή που ο 17χρονος Αιμίλιος Ιωάννου έχανε τη ζωή του στο δυστύχημα της 27ης Δεκεμβρίου 2007».

Στην ουσία η αυτόπτης μάρτυρας έκανε ξεκάθαρο το γεγονός ότι πρώτον, η Έφη Ηροδότου πέρασε με κόκκινο φανάρι, εγκατέλειψε αρχικά τη σκηνή και κατά δεύτερον ότι η κατηγορούμενη της είχε πει εκείνο το βράδυ να μην αναφέρει στην Αστυνομία ότι πέρασε με κόκκινο.

Κατά την αντεξέτασή του, ο δικηγόρος της Έφης Ηροδότου, Κρίς Τριανταφυλλίδης, υπέβαλε στη μάρτυρα ότι στην κατάθεση που έδωσε στις 27/12/2007 είχε πει άλλα στην Αστυνομία και συγκεκριμένα ότι η Έφη Ηροδότου της ζήτησε να μην πει ότι δεν πέρασε με πράσινο, με την μάρτυρα να απαντά πως είναι το ίδιο πράγμα και ότι στην κατάθεση που έδωσε τα είπε με το δικό της τρόπο.

Σε ερώτηση της υπεράσπισης αν προσπάθησε να αποτρέψει το δυστύχημα, αφού όπως είπε στην κατάθεση της η ίδια αντιλήφθηκε από πριν ότι θα γινόταν σύγκρουση, η κ. Παναγιώτου είπε ότι έγιναν όλα σε δευτερόλεπτα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. “Είπα μέσα μου Παναγία μου θα τον κτυπήσει και στο δεύτερο Παναγία μου τον κτύπησε. Είδα από απέναντι το όχημα ότι πλησίαζε τα φώτα και δεν ελάττωνε στο κόκκινο. Το μοτοποδήλατο ήταν ήδη λίγο πριν τη μέση της διασταύρωσης”, είπε.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης κάλεσε τη μάρτυρα να συμφωνήσει μαζί του ότι όταν ένα γεγονός συμβεί πολλά χρόνια πριν είναι πιο δύσκολο να θυμόμαστε με λεπτομέρεια τι ακριβώς έχει γίνει, με τη μάρτυρα να απαντά ότι αν μια μέρα συμβούν τόσο τραγικά γεγονότα τα θυμάσαι. “Αυτό το δυστύχημα”, είπε, “είναι έντονο μέσα μου και θυμάμαι ακριβώς πως έγιναν τα πράγματα. Πέρασε ένα χρόνος από το δυστύχημα και εγώ δεν κοιμόμουν”.

Η διαδικασία διακόπηκε με την ολοκλήρωση της αντεξέτασης της μάρτυρος, για να συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Μαρτίου, στις 11:30 με τρεις νέους μάρτυρες.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top