Το sms του Λιλλήκα προς Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο, Θεοχάρους και Περδίκη

Το sms του Λιλλήκα προς Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο, Θεοχάρους και Περδίκη

Πρόσκληση μέσω τηλεφωνικού μηνύματος απέστειλε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας προς τους πολιτικούς αρχηγούς του ενδιάμεσου χώρου.

Όπως αναφέρει σε σχόλιο η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Πέμπτη 23/03, ο Γιώργος Λιλλήκας απευθύνει μέσω γραπτού τηλεφωνικού μηνύματος για προς τον Νικολά Παπαδόπουλο, Μαρίνο Σιζόπουλο, Ελένη Θεοχάρους και Γιώργο Περδίκη.

Στο μήνυμα του ο κ. Λιλλήκας ζητά από τους αρχηγούς του ενδιάμεσου χώρου να ξεκινήσουν νέο κύκλο επαφών ενόψει εκλογών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν απάντησε θετικά στο κάλεσμα του Γιώργου Λιλλήκα. Μάλιστα, οι τρεις εξ αυτών απάντησαν στο μήνυμα όμως δεν τοποθετήθηκαν ξεκάθαρα για το πόσο είναι διευθετημένοι να προχωρήσουν σε μια τέτοια συνάντηση.

Να σημειώσουμε πως μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης 22/03, ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν είχε απαντήσει στο μήνυμα του κ. Λιλλήκα.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι πως κομματικοί κύκλοι αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της Συμμαχία επιχειρεί να στήσει ξανά γέφυρες επικοινωνίας στα τέσσερα κόμματα του ενδιάμεσου ώστε να παρακαθήσουν σε διάλογο για την εξεύρεσή κοινού υποψηφίου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE