ΠΑΡΑ-THEMA

Καμμένος: «Τα καλοκαίρια οι Σουηδές είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία» - «Σηκώνει το γάντι» στον Σουηδό υπουργό Οικονομικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καμμένος: «Τα καλοκαίρια οι Σουηδές είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία» - «Σηκώνει το γάντι» στον Σουηδό υπουργό Οικονομικών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Απαντά» με τον δικό του τρόπο ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας στον Σουηδό υπουργό Οικονομικών.

«Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον ελλαδικό Τύπο.

Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδος, απαντά μέσω του Twitter, στον Σουηδό υπουργό Οικονομικών, μετά από δηλώσεις του δεύτερου πως στην Κύπρο θα μείνει μόνο ο τουρισμός λόγω της κρίσης. 

Ο υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας Άντερς Μποργκ, ανέφερε σε δηλώσεις του την Τετάρτη 21/3, πως η οικονομία του νησιού βασίζεται στο τραπεζικό της σύστημα και στον τουρισμό.

Η οικονομική κρίση, όμως, θα αφήσει την Κύπρο μόνο με τον τουρισμό ως πηγή εισοδήματος. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως, «έχουν μόνο έναν χρηματοπιστωτικό τομέα και παραλίες. Τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τομέας βρίσκεται σε πορεία κλεισίματος, δε θα έχουν παρά μόνο τις παραλίες».

Δήλωση η οποία εξαγρίωσε τον Καμμένο, ο οποίος ανάρτησε στον λογαριασμό του πως, «Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία». 

Αξίζει να σημειωθεί πως «ελέγξαμε» τον λογαριασμό του Καμμένου στο twitter, χωρίς να βρούμε το «φλέγον» tweet.

Ο τόνος όμως του tweet, είναι χαρακτηριστικός της «αυθορμητικότητας» του υπουργού, κάτι που έδειξε και στο παρελθόν με την ανακοίνωση του Υπουργείου Αμύνης της Ελλάδας για την ερώτηση του Θεοδωράκη για τις στολές του ελληνικού στρατού, που ήθελαν να ράβονται οι εικόνες του εκάστοτε προστάτη άγιου στις στολές των σωμάτων. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top