ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έξι χρόνια φυλάκισης στην Σορόκκου – Αγκαλιές και κλάματα στο Δικαστήριο

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έξι χρόνια φυλάκισης στην Σορόκκου – Αγκαλιές και κλάματα στο Δικαστήριο

Σε έξι χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας η πρώην αρχιταμίας του Συνεργατικου Ταμιευτηρίου Λάρνακας-Αμμοχώστου στη Δρομολαξιά.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η απόφαση ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 10:00. Η απόφαση δεν προκάλεσε τόσο μεγάλη εντύπωση στην καταδικασθείσα και στους οικείους της.

Λίγο πριν να εισέλθει στην δικαστική αίθουσα, λίγα λεπτά πριν από τις 10:00 έκλαιγε, ενώ την αγκάλιαζαν συγγενικά της πρόσωπα θέλοντας να την παρηγορήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: 311.000 «τσέπωσε» η Αρχιταμίας του Συνεργατικού ταμιευτηρίου Μηλίτσα Σορόκκου– Έκλεψε μέχρι και γείτονά της – Η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Θυμίζουμε ότι η αρχιταμίας έκλεψε σταδιακά συνολικό ποσό 311 χιλιάδων ευρώ από ταμεία της τράπεζας, από λογαριασμούς πελατών και απευθείας από πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Σορόκκου παραδέχθηκε ότι έκλεψε συνολικά 101 χιλιάδες ευρώ από τα τρία ταμεία του υποκαταστήματος, συνολικό ποσό 160 χιλιάδων ευρώ από λογαριασμούς πελατών μεταξύ των οποίων και συγγενείς της καθώς και ποσό 50 χιλιάδων ευρώ το οποίο, σύμφωνα με τα γεγονότα, της έδωσε γείτονάς της για να το τοποθετήσει σε τραπεζική θυρίδα αλλά κράτησε για τον εαυτό της.

Η Σορόκκου παραδέχθηκε επίσης ότι έδωσε από τα κλοπιμαία ποσό 15 χιλιάδων ευρώ στα παιδιά της για την αγορά δύο αυτοκινήτων τα οποία κατακρατούνται από την αστυνομία. Η Γενική Εισαγγελία υπέβαλε αίτημα δήμευσης των οχημάτων.

Θυμίζουμε ότι την υπόθεση είχε αποκαλύψει το ThemaOnline.

Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος υπάλληλου Συνεργατικού στη Λάρνακα για… 100.000 ευρώ!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top