Πτώση 5,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Φεβρουάριο

Πτώση 5,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Φεβρουάριο

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2017 σημείωσαν πτώση 5,1% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε την Δευτέρα στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Συγκεκριμένα, μείωση παρατηρήθηκε στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία και σε αεροπλάνα, καθώς και στις πωλήσεις Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου, Υγραερίου και Βενζίνης.

Αντίθετα, άνοδος σημειώθηκε στις πωλήσεις Βαρέος και Ελαφρού Μαζούτ, Πετρελαίου Κίνησης και Ασφάλτου. Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν αύξηση 0,2% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν άνοδο 1,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE