Ελλάδα: Βρέθηκαν όπλα σε τζαμί στην Ξάνθη - Κρατείται ο ιμάμης

Ελλάδα: Βρέθηκαν όπλα σε τζαμί στην Ξάνθη - Κρατείται ο ιμάμης

Βρέθηκαν όπλα σε τζαμί της Ξάνθης και τελεί υπό κράτηση ο ιμάμης του, όπως πληροφορείται τις τελευταίες ώρες το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στον προαύλιο χώρο του τζαμιού στο χωριό Ηλιόπτερα της Ξάνθης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια με έναν σιγαστήρα, και περίπου 30 σφαίρες.

Έχει συλληφθεί ο ιμάμης για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το συμβάν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της αστυνομίας, αντιμετωπίζεται από την ΕΛΑΣ ως «πολύ σοβαρό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE