ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο δυο οδηγοί μετά από τροχαίο – Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα οχήματα – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο δυο οδηγοί μετά από τροχαίο – Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα οχήματα – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε οχήματα μετά από τροχαία σύγκρουση.

Του Μιχάλη Μενελάου

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, λήφθηκε κλήση στις 13:02 στην Πυροσβεστική για φωτιά σε οχήματα πλησίον του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών, για να τεθεί σε πλήρη έλεγχο στις 13:15.

Η φωτιά ξέσπασε μετά από τροχαία σύγκρουση που είχαν τα δυο οχήματα, με τους δυο επιβαίνοντες οδηγούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυο οδηγοί εξήλθαν από τα οχήματά τους πριν την φωτιά.

Από την σύγκρουση τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ από την φωτιά που ξέσπασε στα οχήματα μετά κάηκε η μηχανή του ενός οχήματος και επεκτάθηκε στο πίσω μέρος και εσωτερικό του άλλου οχήματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Πυροσβεστική στο σημείο – Ένας τραυματίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Αναχωρώντας από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έστειλε σαφή μηνύματα και προς τις δύο πλευρές την ε/κ και την τ/κ για να κάνουν βήματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top