ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δια βίου ο «Μπένης» - Γέλια με την ανακοίνωση της ποινής - «Συγγνώμη σε θύματα και συγγενείς. Έχει τύψεις»

Δια βίου ο «Μπένης» - Γέλια με την ανακοίνωση της ποινής - «Συγγνώμη σε θύματα και συγγενείς. Έχει τύψεις»

Σε τετράκις δια βίου φυλάκιση καταδικάστηκε ο Μάριος Χριστοδούλου, άλλως «Μπένης» για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας στις 23 Ιουνίου του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέρει πολλά ο «Μπένης» και θα μιλήσει - Φοβούνται πολλοί – Θεωρείται σίγουρο ότι εκτελέστηκε ο Aleks Burelli

Πιο συγκεκριμένα, στον Μάριο Χριστοδούλου επιβλήθηκε ποινή τετράκις δια βιου φυλάκισης στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, σε 5 χρόνια φυλάκιση για την κατηγορία συνωμοσίας για φόνο σε βάρος του Μαυρομιχάλη, του Σήφη και του Τσιάκκα, 12 χρόνια για την απόπειρα σε βάρος του Καλλιτσιώνη και του Γιώργου Χαραλάμπους, 4 χρόνια για εμπρησμό και 2 χρόνια για κλοπή (του αυτοκινήτου). Οι ποινές συντρέχουν.

Πάντως, με την ανακοίνωση της ποινής από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου ακούστηκαν γέλια στην αίθουσα. Στη διαδικασία παρευρέθηκε και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, ο οποίος αποτελούσε στόχο των Αλβανών εκτελεστών μαζί με τους Ιωσήφ Ιωσήφ και Χρίστο Τσιάκκα.

Ο δικηγόρος του Μάριου Χριστοδούλου, Μιχάλης Πικής, νωρίτερα στην αγόρευσή του είχε ζητήσει να επιβληθεί ποινή παρόμοια με αυτή του Χαράλαμπου Ανδρέου, ο οποίος ήδη καταδικάστηκε και μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο κ. Πικής στην αγόρευσή του, είπε ακόμη ότι ο «Μπένης» εκφράζει πλήρη και ειλικρινή μεταμέλεια. Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του πελάτη του στα θύματα και στους συγγενείς τους και είπε ότι νοιώθει τύψεις για το στυγερό έγκλημα.

Την Πέμπτη (12/04) θα είναι έτοιμο και το κείμενο της ποινής. Στις 28/4 είναι ορισμένο το επόμενο δικαστικό ραντεβού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top